Roubini RadioLive interview on the New Normal and lessons learned

Dr. Doom this week updates in a 20 minute audio clip here.

This entry was posted in Main Page. Bookmark the permalink.

6 Responses to Roubini RadioLive interview on the New Normal and lessons learned

 1. Anonymous says:

  Financial Times: “Chinese Consumers Reluctant To Spend. Western companies are increasingly counting on China to deliver growth not available elsewhere, but the country’s consumers remain reluctant to boost their domestic spending, according to a survey of consumer attitudes published by the Economist Intelligence Unit. Chinese consumers, both urban and rural, although optimistic about the future, remain big savers and cautious spenders, despite their government’s effort to stimulate domestic demand. . . . They are focused on providing their own safety net for health costs and retirement, the survey found.”

 2. Anonymous says:

  In that interview, Roubini believes the next crises is still a few years away. Do you believe it will sooner than that, Danielle?

 3. Anonymous says:

  Why Quantitative Easing is Likely to Trigger a Collapse of the U.S. Dollar
  http://www.hussmanfunds.com/wmc/wmc100823.htm

 4. Anonymous says:

  Dazzo,
  Very nice presentation. Right on, just a matter of time.
  No wonder the Chinese selling into the bond rally.

 5. Anonymous says:

  ECT är jag inte så insatt i men för övriga gäller bl.a. följande: Antidepressiva mediciner är precis links of london braceletssom många andra mediciner godkända för vissa användningsområden men skrivs av läkare även ut för närliggande problem som de inte är godkända för. Det är dessutom, till skillnad mot vad många läkare säger, inte alls bevisat att depressioner beror på en kemisk obalans i hjärnan. Däremot är det bevisat att de allra flesta deprimerade har vissa obalanser. Vad som orsakar vad, links of londonom kemin skapar depressionen eller om att man blir deprimerad resulterar i en kemisk obalans är inte klarlagt. För både KBT och psykodynamisk terapi har studier gjorts som visar att terapi har effekt på depressioner. Vad som inte sägs är att det är inte är samma behandling du får om du går till terapeuter. Särskilt KBT terapeuter som har satsats mer på studier talar tyst om det, och är nog i många fall omedvetna om att de inte bedriver samma sorts terapi som har studerats. Det skiljer nämligen en hel del mellan den behandlingsmetod som terapeuter använder i studier och den som de använder på sina klienter ute i verkligheten. Anledningen till det är att man i studier måste behandla alla klienter exakt likadant. I verkligheten anpassar terapeuter behandlingen efter vad de tror är bra för varje klient. Förhoppningsvis är de metoder som vi terapeuter använder på våra klienter bättre men det är det ingen som vet. Det är definitivt links of london charmsinte vetenskapligt bevisat. Vad som är bevisat och vad klienter möter i terapirummen är alltså inte samma sak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.